SANDER DE WAAL
Coach

Geboren op: 19-06-1991

Woonplaats: Zaandam

Sponsors: Geen

 

Begonnen met skateboarden toen ik 14 jaar oud was.

 

Professie: 
Verkoper bij The Old Man Amsterdam. Ik adviseer mensen bij hun aankoop op het gebied van surf, skate, wake en snowboards.

Wat voor leuke dingen heb je tot nu toe gedaan: Ik heb altijd al in het boardsport wereldje gezeten. Gewerkt bij Snowplanet als snowboardleraar en daarna ieder jaar lesgegeven in Oostenrijk. Heb vijf jaar gewerkt voor het oude skatepark op de NDSM werf waar ik achter de bar werkte en lessen gaf.

Wat doe je bij SSA: Ik wil graag weer wat betekenen voor de mensen die les willen krijgen in het skateboarden. Ik word er zelf enorm enthousiast van wanneer mensen hun grenzen opzoeken en inzien dat ze na veel oefenen, vallen en opstaan hun doel kunnen bereiken.

Wat vind je leuk aan skateboarden: Het leukste aan skateboarden is dat je altijd nieuwe dingen kan leren en nooit bent uitgeleerd. Skaters zijn allemaal gelijk en behandelen elkaar als vrienden. Ben je beginner of skate je op professioneel gebied, in het skateboardwereldje is iedereen gelijk en hebben we maar een passie, skateboarden!

Wat is je droom: Genieten van het leven en doen wat je leuk vindt.

Hoe wil je die verwerkelijken: Zo veel mogelijk leuke dingen doen met je vrienden, collega’s en familie.

Wat wil je zeggen tegen de kids: Geniet van iedere dag en doe wat je altijd al hebt willen doen. Volg je droom en maak het werkelijkheid.