Wat is het?

Het RATTEN TEAM is een jaarprogramma van 36 weken met wekelijkse 2 uur durende skate sessies voor skate ratten die alles uit zichzelf willen halen en nog meer samen willen skateboarden met ons.

Wat houdt het in?

In het RATTEN TEAM staat jouw eigen wens/vraag centraal. Je krijgt jouw eigen RATTENPLAN. Samen met je coach ga je bepalen aan welke tricks je gaat werken en wat jouw RATDAGINGEN zijn. Naast het leren van nieuwe tricks besteden we ook extra aandacht aan de andere activiteiten rondom skateboarden. Zo besteden we aandacht aan bijvoorbeeld wedstrijd skaten, en doen we bijvoorbeeld ook aan creatieve sessies waar je bijvoorbeeld onder begeleiding leert over het filmen en fotorgraferen van skateboarden. 

Voor wie?

Voor alle skate ratten vanaf level 5 uit ons skateboard paspoort. 

Tricks

De tricks die je wilt leren kunnen tricks uit het Skateboard Paspoort zijn maar dat hoeft niet! 

RATDAGINGEN

Elke skateboarder heeft te maken met persoonlijke uitdagingen of in dit geval RATDAGINGEN. Samen met je coach ga je ontdekken wat die van jou zijn en welke MOTIVATOR daarbij zou kunnen helpen.

Let op!

Het RATTEN TEAM kan nu ook los geboekt worden en hoeft dus niet langer een aanvulling op de reguliere lessen jeugd te zijn. Het RATTEN TEAM is toegankelijk vanaf Level 5. Als je (nog) niet bij ons op les zit neem dan even contact met ons op om te checken of je in aanmerking komt.

Betalen in termijnen
Betalen in 3 termijnen is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelden
Stuur een mailtje naar info@skateboardschoolamsterdam.com

Tussentijds instromen
Zolang er plek is kun je ten alle tijden tussentijds instromen. Stuur even een mailtje naar info@skateboardschoolamsterdam.com

Wanneer?
Maandagen
van 16:30 – 18:30

Hoe vaak?
36 sessies van 2 uur

Waar?
Skatepark NOORD

Kosten?
€869,95