JEUGDLESSEN IN VERSCHILLENDE NIVEAUS

Skateboarden is een individuele sport die je samen beoefend!

Reguliere lessen jeugd: hoe werkt het?

Eerst een proefles
Wil jij skateboard lessen volgen bij ons? Dat is helemaal top! Voordat je kan deelnemen aan onze reguliere lessen jeugd moet je eerst even een proefles komen doen. De proefles gebruiken we om kennis te maken met elkaar en om je level te bepalen. Na het doen van de proefles weet je precies in welke groep je je kunt inschrijven bij de reguliere lessen jeugd. Er zijn 2 proefles rondes per jaar. Meestal in augustus en januari. Schrijf je op de homepage in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer de inschrijving voor de proeflessen opent.

Let op! Bij House of Urban Sports hebben wij alleen de mogelijkheid voor Level 1, 2 & 3 in Skatepark NOORD doen wij alle levels.

Meld je hier aan voor een proefles jeugd

Vanaf 6 jaar
Reguliere lessen jeugd zijn toegankelijk voor alle kids vanaf 6 jaar. Onze jeugdlessen worden niet ingedeeld op leeftijd maar op level. Wel hebben we speciale 12+ groepen.

12+ groepen
Ben je 12 jaar of ouder? Check dan onze speciale 12+ groepen.

Aandacht voor de basis
Wij zijn van mening dat je iets pas echt goed kunt leren wanneer je de basis goed onder de knie hebt. Zeker bij skateboarden is dat heel belangrijk. Wij besteden daarom veel aandacht aan de basistechnieken. Je leert het snelst als je naast de lessen ook zelf lekker gaat skaten.

De seizoenen
Bij de jeugdlessen werken we met 2 seizoenen van 17 lesweken per jaar. Op deze manier heb je genoeg tijd om echt wat te leren, rust te vinden in de oefeningen en een team te vormen met je groepsgenoten.

Instroom
Dit betekent wel dat er voor de jeugdgroepen slechts 2 keer per jaar een instroommoment is. Wees er dus op tijd bij als je bij ons op les wilt komen.

Het Skateboard Paspoort
Bij Skateboard School Amsterdam werken we met het Skateboard Paspoort van de Skateboard Federatie Nederland. Het Skateboard Paspoort is jouw persoonlijke skateboard document waarin je allerlei info over skateboarden vindt en je ook je progressie kunt volgen. Voor elke trick uit het Skateboard Paspoort die je hebt geleerd krijg je een stempel.
Verzamel alle stempels!

Skateboard Examen
Gedurende het seizoen zijn er een aantal stempelmomenten. Als je aan het eind van het seizoen alle benodigde stempels van jouw level hebt verzameld dan mag je op voor je Skateboard Examen. Als je het Skateboard Examen haalt dan kun je door naar het volgende level.

Vragen omtrent de seizoenswisseling van de reguliere lessen jeugd?

Lees hier meer over de overgang naar een volgend seizoen

Kosten seizoen 2024-1 (start 5 februari 2024)

Een seizoen van 17 lessen kost €214,95
Nieuwe deelnemers betalen €10 eenmalige inschrijfkosten (totaal €224,95)
Een Skateboard Paspoort kost €15

Voor het volgen van onze reguliere lessen jeugd is een Skateboard Paspoort niet verplicht. Wel kun je deze bij ons aanschaffen als je er nog geen hebt.

Stadspas / Kidsgids deal
Wij hebben een speciale stadspas deal. Deze staat in de Kidsgids van de Gemeente Amsterdam. De deal is er voor kids in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Per jaar kunnen maximaal 50 kids gebruik maken van de actie.

Wat houdt de actie in:
1 x proefles
1 x een seizoen van 17 lessen
Gebruik materialen

Deze speciale deal kost €30
*exclusief evt. aanschaf Skateboard Paspoort

Let op! Je stadspas moet gescand kunnen worden op de eerste les. Je dient zelf in je stadspas account het product klaar te zetten zodat wij hem kunnen scannen.
voor meer informatie zie Artikel 1.6 in onze algemene voorwaarden

Jeugdfonds Sport
Wij zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport. Aanvragen bij het Jeugdfonds Sport kun je doen via een intermediair op de school van je kind of in de buurt waar je woont.

Neem tijdig contact met ons op als je gebruik wilt maken van de Stadspas of het Jeugdfonds Sport.

Als je  nog geen eigen materiaal hebt kun je dat ook bij ons huren
Dit kost per keer:

  • Helm: €1,-
  • Beschermers: €1,50
  • Skateboard: €2,50

Wat heb je nodig voor de lessen?

  • Professioneel skateboard
    (gekocht in een skateboard winkel)
  • Skateboard schoenen. Als je die nog niet hebt kun je beginnen met sportschoenen met een platte harde zool
  • Helm
  • Knie-, elleboog- en polsbeschermers

Wil je een skateboard aanschaffen? In deze video wordt uitgelegd waar je dan op moet letten.