RATTENCUP 2021

Op 23 oktober organiseren we in skatepark NOORD de Rattencup 2021, een skateboardcontest voor jeugd tot en met 16 jaar.
De Rattencup 2021 is dit jaar onderdeel van de Urban Sportsweek Amsterdam.
Er zijn die dag wedstrijden voor alle levels, met mooie prijzen van onze sponsors Ben G, Nike SB, Toymachine en Valuta.

 

VOOR WIE

’s Ochtends van 09:00 tot 13:00 zijn er wedstrijden voor skateboarders die les volgen in SFN Level 1 tot en met 4. Per level zijn er prijzen te winnen, ook zijn er prijzen voor de beste skateboarder van de ochtend. Iedere skateboarder rijdt minimaal 1 individuele run van 45 seconden en een jam van 2 minuten met 4 skateboarders samen.

’s Middag van 13:00 tot 19:00 zijn de meer ervaren skateboarders aan de beurt. Er is een open categorie voor boys tot en met 13 jaar, een open categorie voor boys van 14 tot en met 16 jaar en een open categorie voor girls tot en met 16 jaar, met prijzen in iedere categorie. Iedere skateboarder rijdt minimaal 2 individuele runs van 45 seconden.

MEEDOEN

De deelname is voor iedereen gratis!! Om mee te doen moet je wel je deelname bevestigen in het deelnemersportaal.
Skate je al bij Skateboard School Amsterdam? Dan kan je jouw deelname direct bevestigen in het deelnemersportaal onder het kopje jeugdwedstrijden.
Wanneer je (nog) niet skatet bij Skateboard School Amsterdam moet je je eerst inschrijven in het deelnemersportaal.

Let op: inschrijving = vol. Nog een aantal plekken voor Girls t/m 16. Stuur een e-mail naar info@skateboardschoolamsterdam.com om op de wachtlijst te komen.

Registreren Rattencup 2021

LET OP

  1. Via deze button schrijf je je in voor ons deelnemersportaal
  2. Vul alles goed in zodat je straks in het portaal je deelname kan bevestigen voor de Rattencup 2021
  3. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een email om je account te activeren (let ook goed op je spam inbox, soms ontvang je daar de email)
  4. In deze email staat precies hoe alles te werk gaat
  5. Als je account geactiveerd is kan je via het portaal je aanmelden voor de Rattencup 2021 onder het kopje jeugdwedstrijden

Wanneer jij je speciaal voor de Rattencup hebt in geschreven in het portaal verwijderen we na afloop je account met alle gegevens.

STAND VAN ZAKEN COVID-19

Per 25 september gelden de nieuwste Corona maatregelen.
Voor jeugdsportwedstrijden is het niet verplicht om een coronapas te tonen. Dit geldt voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Natuurlijk vragen we wel van iedereen om zo verstandig mogelijk te blijven nadenken.
Wat in ieder geval geldt: Heb je klachten, blijf thuis.

Voor iedereen vanaf 13 jaar is het toch verstandig om de Corona Check App te downloaden, want voor de horeca van skatepark NOORD geldt wél, dat je een groen vinkje moet kunnen laten zien om naar binnen te mogen.
De rechtstreekse deur tussen de horeca en het park is die dag dan ook gesloten.


LAATSTE NIEUWS EN UPDATES

Volg voor het laatste nieuws het Instagram account van de Rattencup (@rattencup2021) en natuurlijk het account van Skateboard School Amsterdam (@skateboardschoolamsterdam). DM een (skate)foto van jezelf naar het account van de Rattencup, dan bevestigen wij je deelname op ons account door middel van een post!

We zijn in ieder geval superstoked dat we in deze bijzondere tijden een Rattencup mogen organiseren. We hebben er onwijs veel zin en hopen jullie allemaal te zien skateboarden op 23 oktober in skatepark NOORD.