JEUGDLESSEN IN VERSCHILLENDE NIVEAUS

Skateboarden is een individuele sport die je samen beoefend

 Hoe werkt het?

Eerst een proefles
Wil jij skateboard lessen volgen bij ons? Dat is helemaal top! Voordat je kan deelnemen aan onze reguliere lessen jeugd moet je eerst even een proefles komen doen. De proefles gebruiken we om kennis te maken met elkaar en om je level te bepalen. Na het doen van de proefles weet je precies in welke groep je je kunt inschrijven bij de reguliere lessen. Er zijn 2 proefles rondes per jaar. Meestal in augustus en januari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer de inschrijving voor de proeflessen opent.

Meld je hier aan voor een proefles jeugd 

Account aanmaken
Maak alvast je account aan. Na het doen van je proefles krijg je een e-mail van ons en kun je via je eigen account een seizoen reguliere lessen jeugd aanschaffen.

Maak hier je account aan

Leeftijd
Reguliere lessen jeugd zijn toegankelijk voor alle kids vanaf 6 jaar. Onze jeugdlessen worden niet ingedeeld op leeftijd maar op level. Wel hebben we speciale 12+ groepen.

12+ groepen
Ben je 12 jaar of ouder? Check dan onze speciale 12+ groepen op maandag en dinsdag.

Skateboard Examen
Gedurende het seizoen zijn er een aantal stempelmomenten. Als je aan het eind van het seizoen alle benodigde stempels van jouw level hebt verzameld dan mag je op voor je Skateboard Examen. Als je het Skateboard Examen haalt dan kun je door naar het volgende level.

Aandacht voor de basis
Wij zijn van mening dat je iets pas echt goed kunt leren wanneer je de basis goed onder de knie hebt. Zeker bij skateboarden is dat heel belangrijk. Wij besteden daarom veel aandacht aan de basistechnieken. Je leert het snelst als je naast de lessen ook zelf lekker gaat skaten.

De seizoenen
Bij de jeugdlessen werken we met 2 seizoenen van 17 lesweken per jaar. Op deze manier heb je genoeg tijd om echt wat te leren, rust te vinden in de oefeningen en een team te vormen met je groepsgenoten.

Instroom
Dit betekent wel dat er voor de jeugdgroepen slechts 2 keer per jaar een instroom moment is. Wees er dus op tijd bij als je bij ons op les wilt komen.

Het Skateboard Paspoort
Bij Skateboard School Amsterdam werken we met het Skateboard Paspoort van de Skateboard Federatie Nederland. Het Skateboard Paspoort is jouw persoonlijke skateboard document waarin je allerlei info over skateboarden vindt en je ook je progressie kunt volgen. Voor elke trick uit het Skateboard Paspoort die je hebt geleerd krijg je een stempel
Verzamel alle stempels!

Kosten
Een seizoen van 17 lessen kost €209 voor nieuwe deelnemers
  (prijs is inclusief €10 eenmalige inschrijfkosten)
Een seizoen van 17 lessen kost €199 voor bestaande deelnemers
Opgaan voor je Skateboard Examen kost €10
Een Skateboard Paspoort kost €12,10

(Voor het volgen van onze reguliere lessen jeugd heb je een Skateboard Paspoort nodig.
Je kunt die bij ons aanschaffen als je er nog geen hebt).

Stadspas
Wij hebben een speciale deal voor mensen met een Stadspas.
1 x proefles
1 x een seizoen van 17 lessen
Gebruik materiaal

Voor slechts €30

*exclusief evt. aanschaf Skateboard Paspoort en Skateboard Examen

Jeugdfonds Sport
Wij zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport. Aanvragen bij het Jeugdfonds Sport kun je doen via een intermediair op de school van je kind of in de buurt waar je woont.


Neem tijdig contact met ons op als je gebruik wilt maken van het Jeugdfonds Sport.

 

Wat heb je nodig voor de lessen?
Zelfde tekst als wat nu op de website staat.


Hieronder zie je hoe de levels zijn ingedeeld