EMILE DE VOS
STAGAIRE

Geboren op: –
Woonplaats: Arnhem
Sponsors: public,magenta,Thunder

 

Begonnen met skateboarden toen ik 10 jaar oud was

 

Professie:
Opleiding Sportkunde

Wat voor leuke dingen heb je tot nu toe gedaan:
Ik heb meegedaan aan NK junioren skateboarden hier heb ik 3 jaar oprij aan meegedaan. Toen ik 12 was begon ik met skaten voor skatestore arnhem. Jaar later was die helaas failliet. 6 jaar later kwam public Skateshop hier begon ik toen voor te skaten en elke zondag gaan we een wijk of een dorp skaten in Arnhem of in de buurt van Arnhem bijvoorbeeld welkom in Klarendal of Phellepe nu zijn we bezig met een nieuwe video. Voor de rest heb ik overal in Nederland en buiten Nederland geskate.

Wat doe je bij SSA:
Ik ben stagiaire.

Wat vind je leuk aan skateboarden:
Met skateboarden ben je vrij om te skaten waar en wanneer je maar wilt. Ook heel leuk is dat er een hele cultuur achter skateboarden staat.

Wat is je droom:
Nog heel veel jaren door blijven skaten en dat ik naar een lekker warm land kan verhuizen waar ik elke dag kan buiten skaten.

Hoe wil je die verwerkelijken:
Door te blijven verder gaan hoe ik nu bezig ben en mijn best te doen voor school waardoor ik misschien een baan kan vinden in het buitenland.

Wat wil je zeggen tegen de kids:
Als je skate dat je je niet gedwongen moet voelen om te gaan skaten maar dat je het puur voor je zelf doet en dat skaten heel erg kan helpen als je ergens mee zit in je leven. Mij helpt dit heel erg omdat als ik skate alleen maar aan skaten denk en alles loslaat wat er om mij heen gebeurt of als ik me even niet goed voel. Je leert ook mensen kennen buiten je eigen omgeving waar je in opgroeit.